Τρόποι Πληρωμής

Η πληρωμή της παραγγελίας μπορεί να γίνει με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Αντικαταβολή, με την παραλαβή της παραγγελίας σας
  • Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα με ασφάλεια που εξασφαλίζεται από την Εθνική Τράπεζα(η συναλλαγή δεν πραγματοποιείται στον ιστότοπό μας αλλά σε ειδικό ασφαλές διαδικτυακό περιβάλλον της Εθνικής Τράπεζας).

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις, αγορές αξίας άνω των 500€ θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

  • Κατάθεση / Έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό
  • Πληρωμή με χρεωστική / πιστωτική κάρτα (VISA, MASTERCARD, MAESTRO, DINERS)

Λογαριασμοί Τραπεζών

Εθνική Τράπεζα

  • Αριθμός λογαριασμού: 478/006550-12
  • IBAN: GR85 0110 4780 0000 47800655 012
  • Δικαιούχος: Αθανασοπούλου Αντωνία

Ασφάλεια Συναλλαγών

Ακύρωση Συναλλαγών

Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε από το παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που παρέλαβε το προϊόν επιβαρυνόμενος των εξόδων επιστροφής (κούριερ, μεταφορική, ταχυδρομείο) η οποία θα γίνεται με δική του ευθύνη. Διευκρινίζεται ότι η επιστροφή θα πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο εντός των ως άνω ημερών (απόδειξη ημερομηνίας αποστολής: η σφραγίδα του κούριερ ή του ταχυδρομείου ή σε κάθε άλλη περίπτωση η ημέρα παραλαβής του προϊόντος από την εταιρεία μας).

Προκειμένου να ασκηθεί το δικαίωμα υπαναχώρησης, θα πρέπει τα προϊόντα που επιστρέφονται να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση, πλήρη και χωρίς καμία φθορά, σφραγισμένα και να συνοδεύονται από τα πλήρη σχετικά παραστατικά.

Ο έμπορος οφείλει να επιστρέψει τα χρήματα εντός 14 ημερών από την παραλαβή της αίτησης ακύρωσης. Ωστόσο, μπορεί να καθυστερήσει να επιστρέψει τα χρήματα εάν δεν λάβει τα προϊόντα ή απόδειξη για την επιστροφή τους. Στα χρήματα που θα επιστραφούν πρέπει να περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής που πληρώθηκαν από τον καταναλωτή για την αγορά. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να δείτε παρακάτω: https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/index_el.htm.

Μετάβαση στο περιεχόμενο